ADIT 2 WAP Forum Index ADIT 2 WAP
Membahas apapun kecuali yang berbau porno.
 
 ADIT 2 WAP 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

alle relevante informatie voor

 
Post new topic   Reply to topic    ADIT 2 WAP Forum Index -> Test Forum 1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BanningJoined: 16 Jan 2018
Posts: 390

PostPosted: Wed May 16, 2018 7:05 am    Post subject: alle relevante informatie voor Reply with quote

In elk schoenenbedrijf op de planeet is het ontwerpproces een sleutelelement in de schoenbouwcyclus. Dat is een gegeven. Maar Mizuno neemt dat proces enkele stappen verder, door gebruik te maken van de expertise van de meest ervaren Nike Air Max 90 Womens schoenenontwerpers ter wereld die de basis leggen voor een geweldig loopschoenontwerp.

Het proces is complex, maar het doel is eenvoudig: de wetenschap van moderne schoenbouw combineren met de kunst van het schoenenontwerp om ultramoderne hardloopschoenen te produceren.

Om dat verheven doel te bereiken, begint elke Mizuno-schoen met een uitputtend, multinationaal ontwerpproces dat de expertise van schoenenontwerpers op het hoofdkantoor van Mizuno Adidas Gazelle Womensin Osaka, Japan en ontwerpers in Europa en een andere kleine groep in Portland, Oregon, koppelt. Deze ontwerpgroepen zijn belast met het samenbrengen van functiegestuurd ontwerp tot lopende producten die het DNA van Mizuno weerspiegelen.

"Onze schoenenontwerpers zijn echt van wereldklasse," zegt Rod Foley, US Director of Product. "En, ik bedoel dat letterlijk. Ongeacht van welk land zij zijn gebaseerd, onze ontwerpers leven en ademen schoeisel. Ze hebben de passie voor innovatief design dat wordt getemperd door de R & D-discipline en creatieve probleemoplossing die ze moeten hebben. Onze ontwerpers hebben verschillende achtergronden en culturen, maar hun ontwerpen moeten een weerspiegeling zijn van ons Japanse erfgoed. Dat is essentieel voor het proces. "

Deze essenti?le elementen komen samen in de Mizuno Sozo Design Studio.Adidas Nmd Damen Gelegen in een hippe wijk in zuidoost-Portland, omringd door coffeeshops, kunstgalerijen en fietsenwinkels, zijn de drie belangrijkste ontwerpers die daar gevestigd zijn - senior designer Greg Newman, associate designer Julie Lucas en oud-hoofdontwerper Tuan Le - belast met het nemen van een schoen uit zijn vroegste conceptie en dat idee tot uitvoering brengt in een werkbaar ontwerp. Dat proces is een langdurig, arbeidsintensief proces dat ongeveer twee jaar duurt.

Het begin van een Mizuno hardloopschoen begint met Tomoyuki Yonekawa. Tomo is de point-persoon voor Global Running Footwear in Osaka en fungeert als de quarterback tussen de niet-Japanse schoenen en ontwerpteams verspreid over de hele wereld.

Tomo werkt nauw samen Takeshi Takeshita, die aan het hoofd staat van R & D-schoenen, om de nieuwste innovaties voor Adidas Zx 750 Femme hardloopschoenen te formuleren. Samen stellen ze alle relevante informatie voor een nieuwe schoen (inclusief nieuwe ontwerpelementen en -behandelingen) samen in één wereldwijde productbrief. Zodra die idee?n zijn ingekaderd en getest, geeft Tomo die specifieke ontwerpgedachten door aan het Portland-team dat het van daaruit neemt.

"Wat Mizuno onderscheidt," zegt Fritz Taylor, General Manager van Running, "is de ongelooflijke wetenschap en engineering die is ontwikkeld vanuit het team in Japan. Dat is wat al onze loopschoenen zo goed doet voelen en uitvoeren als ze doen. Hun werk betekent dat elke schoen die we maken een aanzienlijke vooruitgang is. "
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ADIT 2 WAP Forum Index -> Test Forum 1 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity